آلو

زردآلو همانطور که از نامش پیداست میوه درخت زردآلو است.

 این درخت کوچک از مناطق گرم، میوه ای مترادف با تابستان را برای ما فراهم می کند که پر از آفتاب است.

رنگ نارنجی، بافت کرکی و طعم شیرین آن در فرانسه بسیار محبوب است: مصرف آن در هر خانواده 2.4 کیلوگرم در سال تخمین زده می شود.

این میوه کوچک، فراتر از ویژگی‌های حسی و طعمی خود، غلیظی از مواد مغذی است، به خصوص زمانی که خشک شود.

در واقع، خشک کردن مواد مغذی زردآلو تازه را متمرکز می کند.

سخاوتمندانه از نظر فیبر، مواد معدنی و ویتامین ها، زردآلو خشک فواید بسیاری را برای ما به ارمغان می آورد: آنتی اکسیدان، زیبایی پوست، سلامت چشم ها یا حتی تنظیم کننده قند خون… این میوه فوق العاده را نباید نادیده گرفت.

خدمات آن بسیار متنوع است.

نام لاتین: Prunus armeniaca L. خانواده گیاه شناسی: Rosaceae. قسمت مورد استفاده: میوه.

آلو قیسی میوه ای خشک است.

بنابراین حاوی قند بیشتری نسبت به زردآلو تازه است، توصیه های مصرف روزانه تعریف شده است.

آلو

در درمان کلاسیک یا برای لذت، بخشی از زردآلو خشک بین 20 تا 30 گرم در روز تخمین زده می شود که نشان دهنده سه زردآلو خشک در روز است.

مصرف زردآلو خشک در موارد زیر نشان داده شده است:

  • رژیم غذایی سرشار از پتاسیم (مواد معدنی که در عملکرد عضلانی نقش دارد و بنابراین در صورت گرفتگی عضلات مفید است).
  • رژیم غذایی پر کالری به دلیل محتوای قند بالا (53%): یک غذای واقعی ضد خستگی با انرژی بالا.
  • رژیم غذایی کم چربی به دلیل داشتن چربی بسیار کم (تقریباً صفر).

مصرف زردآلو خشک در موارد زیر منع مصرف دارد:

  • رژیم غذایی بدون فیبر گیاهی: برای افراد حساس، مصرف بیش از حد زردآلو خشک می تواند منجر به اختلالات روده، حتی اسهال شود.
  • رژیم غذایی بدون باقی مانده با هدف کاهش دفعات و فراوانی مدفوع.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *