در بخش مایونز فروشگاه مواد غذایی، طیف وسیعی از اقلام را مشاهده خواهید کرد که برخی از آنها بدون روغن سویا ساخته شده اند.

اما برای اینکه یک محصول دارای چربی یا کالری کمتری باشد، چیز دیگری باید اضافه شود تا طعم و بافتی مشابه مایونز ایجاد کند، که می تواند مشخصات مواد مغذی غذا را کاملاً تغییر دهد.

در اینجا تعدادی از انواع سس مایونز کم چرب را که در فروشگاه مواد غذایی مشاهده خواهید کرد، آورده شده است:

  • سس مایونز کم‌چرب : برخی از مردم فکر می‌کنند که این انتخاب سالم‌تری است زیرا چربی کمتری دارد، اما به خاطر داشته باشید که گزینه‌های کم‌چرب یا کم‌چرب معمولاً حاوی مقادیر بیشتری نشاسته یا قند هستند تا بافت و طعم یکسانی را داشته باشند. – مایونز چرب
  • سس مایونز سبک : اصطلاح “سبک” به این معنی است که این محصول حاوی کالری کمتری نسبت به سس مایونز معمولی شما است. باز هم، این گزینه ها ممکن است حاوی کربوهیدرات ها یا قندهای اضافه شده باشند تا بافتی مشابه با تعداد کالری یکسان ایجاد کنند.
  • مایونز بر پایه روغن جایگزین : برخی از محصولات با استفاده از روغن های سالم تری مانند روغن زیتون، روغن نارگیل یا روغن آووکادو ساخته می شوند. این انواع کتو دوستانه در نظر گرفته می شوند و مسلما بهترین گزینه های سس مایونز هستند. اما فهرست مواد تشکیل دهنده این انواع را بررسی کنید زیرا گاهی اوقات روغن گیاهی برای طعم دادن به آن اضافه می شود.
  • سس مایونز گیاهی: مایونز گیاهی حاوی زرده تخم مرغی نیست که معمولاً به عنوان امولسیفایر اضافه می شود. در عوض، این سس مایونز معمولاً با روغن سویا یا کانولا ساخته می‌شود و ممکن است فاقد قوام طبیعی مایو باشد.

در اینجا یک پیشنهاد وجود دارد: اگر به دنبال سس مایونزی هستید که کالری و چربی کمتری داشته باشد، «جایگزین های سس مایونز» را کنار بگذارید و سراغ غذای دیگری بروید که همان بافت خامه ای را به شما بدهد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *