گوجه فرنگی در ایران از میوه های شیرینی است که می تواند بسیاری از غذاهای خوش طعم را تقویت کند.
می توانید آنها را برای یک پایه غنی بپزید، آنها را برای سالاد و ساندویچ خرد کنید، یا آنها را به عنوان یک میان وعده با طراوت به صورت خام مصرف کنید.
جای تعجب نیست که گوجه فرنگی برای شما مفید است، اما آیا می دانستید این میوه های قرمز آبدار چقدر سالم هستند؟ در اینجا به فواید کلیدی خوردن گوجه فرنگی برای سلامتی می پردازیم تا بتوانید با دلایل بیشتری از آن لذت ببرید.
اگرچه ما از آن به عنوان سبزی استفاده می کنیم، اما گوجه فرنگی میوه ای از خانواده شب بو است که شامل بادمجان، فلفل و سیب زمینی نیز می شود.
انواع مختلفی از گوجه فرنگی وجود دارد که همه آنها برای انواع مختلف پخت و پز خوب عمل می کنند. به عنوان مثال، گوجه فرنگی های گیلاسی کوچک و شیرین برای سالاد و ساندویچ مناسب هستند.
نوع گوجهفرنگیهایی که انتخاب میکنید به اولویت و غذاهایی که قصد استفاده از آنها را دارید بستگی دارد.
گوجه فرنگی دارای محتوای ویتامین بسیار بالایی است، مملو از بتاکاروتن (که در بدن به ویتامین A تبدیل میشود)، ویتامینهای C، E و K و برخی ویتامینهای B. ۲ خوردن گوجهفرنگی راهی عالی برای اطمینان از دریافت مقداری از آن است.
از ویتامین هایی که در رژیم غذایی خود نیاز دارید، در حالی که اگر نگران کمبود مواد مغذی در رژیم غذایی خود هستید، می توانید از مکمل ها نیز استفاده کنید.
بتاکاروتن به رنگ بسیاری از میوه های نارنجی و زرد کمک می کند و برای سلامت چشم ضروری است.3 تبدیل رنگدانه قرمز-نارنجی به ویتامین A که به عملکرد طبیعی سیستم ایمنی کمک می کند.
ویتامین C، که در گوجه فرنگی نیز وجود دارد، به محافظت از سلول های بدن و حفظ سلامت آنها کمک می کند. این ویتامین همچنین برای حفظ سلامت پوست، استخوان ها و غضروف بسیار مهم است زیرا از تشکیل کلاژن طبیعی حمایت می کند.
گوجه فرنگی حاوی کاروتنوئیدها از جمله بتاکاروتن است. بتاکاروتن ممکن است به جلوگیری از آسیب اشعه ماوراء بنفش کمک کند.
بدون دیدگاه