انجیر

مصرف انجیر در اصفهان سرشار از پکتین است که برای بهبود آسیب های استخوان و مفاصل مفید است و باعث بهبود بافت همبند می شود. فیسین موجود در لخته شدن خون را کاهش می دهد که برای جلوگیری از لخته شدن خون بسیار مهم است.

همچنین خوردن انجیر در اصفهان به عادی سازی ضربان قلب کمک می کند. پلی فنول ها و فلاونوئیدها که به مقدار زیاد در میوه های خشک یافت می شوند به پاکسازی خون از رسوبات کلسترول کمک می کنند.

مصرف انجیر در اصفهان برای سرماخوردگی نیز مفید است: از آن به عنوان تب بر استفاده می شود. خواص ضد عفونی کننده این میوه به عنوان لوسیون هم به صورت داخلی و هم خارجی کمک می کند.

برای صاف و نرم نگه داشتن پوست، اسکراب صورت با انجیر توصیه می شود. برای این کار، تفاله انجیر را له کرده و روی صورت و گردن خود بمالید. مصرف داخلی انجیر تازه نیز پوست را تغذیه و مرطوب می کند.

یک منبع عالی برای سلامت قلب و عروق است: بعد از آجیل به دلیل محتوای پتاسیم در رتبه دوم قرار دارد. گفته می شود انجیر به مبارزه با خماری کمک می کند و تمام علائم ناراحت کننده حالت تهوع، تشنگی، سردرد و بی حالی را کاهش می دهد.

انجیر

این به دلیل محتوای بالای سه عنصر مهم برای بدن است پتاسیم، منیزیم و کلسیم. انجیر از دیرباز به عنوان یک درمان خانگی یا یک درمان جایگزین برای مشکلات گوارشی مانند یبوست مورد استفاده قرار گرفته است.

آنها حاوی فیبر هستند که می تواند با نرم کردن و حجم دادن به مدفوع، کاهش یبوست، و عمل به عنوان یک پری بیوتیک یا منبع غذایی برای باکتری های سالمی که روده شما را تشکیل می دهند، به سلامت دستگاه گوارش کمک کند.

در مطالعات حیوانی، عصاره یا خمیر میوه انجیر به تسریع حرکت غذا از طریق دستگاه گوارش، کاهش یبوست و بهبود علائم اختلالات گوارشی مانند کولیت اولسراتیو کمک کرد.

مطالعه ای بر روی 150 فرد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر همراه با یبوست نشان داد که افرادی که حدود 4 انجیر خشک دو بار در روز مصرف می کردند، کاهش قابل توجهی در علائم در مقایسه با گروه کنترل داشتند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *