محدودههای همرفت و اجاقهای دیواری دارای فن و سیستم اگزوز هستند که هوای گرم را در داخل اجاق به گردش در میآورد تا به حفظ دمای ثابت از قفسهای به قفسه دیگر کمک کند، و برای آشپزخانههایی که به طور منظم چندین غذا را به طور همزمان آماده میکنند، ایدهآل است.
اجاق گاز فردار میتوانند دستگاههای مستقل باشند، اما میتوانید اجاقهای مایکروویو و معمولی با ویژگیهای پخت همرفت را نیز پیدا کنید.
مانند اجاق های معمولی، اجاق های همرفتی می توانند گازی یا برقی باشند و در مدل های مختلف با ویژگی های مختلف عرضه شوند.
اجاقهای True Convection از برند Maytag از یک عنصر گرمایش قدرتمند سوم و یک فن قوی برای گردش هوای گرم شده با ثبات بیشتری نسبت به اجاقهای حرارتی سنتی برای برشته کردن و پخت ایدهآل استفاده میکنند.
اجاقهای معمولی که به آنها اجاقهای سنتی، معمولی، حرارتی یا تابشی نیز گفته میشود، دارای عناصر گرمایشی هستند که معمولاً در پایین و بالای فر قرار دارند.
این مدل ها به سبک سنتی اجاق های برقی معروف هستند و تنظیمات و عملکردهای آشنا را ارائه می دهند.
در یک اجاق معمولی، ظرفی که نزدیکترین عنصر گرمایش فعال است، سریعترین زمان را میپزد.
در مقابل، یک فن اجاق گاز همرفت هوا را در سراسر حفره و اطراف ظروف به گردش در می آورد.
در مورد وسایل آشپزخانه فوق سردرگمی زیادی وجود دارد زیرا بسیاری از مردم اغلب اجاق گاز را اجاق گاز می نامند.
فر محفظه ای برای پخت و پز بدون مشعل خارجی است، اجاق گاز وسیله ای برای پخت و پز بدون اجاق است و محدوده معمولاً ترکیبی از هر دو است.
کوره محفظه ای است که برای پختن، گرم کردن، پختن و کباب کردن غذا استفاده می شود.
آنها انواع مختلفی از اجاق ها را شامل می شوند از اجاق های خانگی، اجاق های دیواری، اجاق های صنعتی و اجاق های خاکی.
فر برای پختن غذا از گاز یا برق استفاده می کند. آنها دارای دکمه کنترل دما برای تنظیم دمایی هستند که غذاهای خاص در آن پخت می شوند تایمر هم دارند.
بدون دیدگاه