ترمه

مطالعه‌ای در سال 2012 توسط مجله تحقیقات مصرف‌کننده نشان می‌دهد که ترمه عتیقه می‌توانند درک مشتریان از غذا را به شدت تغییر دهند و هر رستورانی باید از ترمه عتیقه ، رومیزی، دستمال سفره و رومیزی پارچه‌ای برای بهینه‌سازی تجربه غذایی مشتریانش استفاده کند.

رومیزی های پارچه ای و ترمه عتیقه می توانند حس ممتازی را به هر میزی ببخشند، در حالی که ملحفه های میز سفید کاملاً با ظروف و ظروف شیشه ای سفید ترکیب می شوند تا ظروف ظریف و مجلل به نظر برسند.

به همین ترتیب، ترمه عتیقه به راحتی تمیز می شوند و از مبلمان محافظت می کنند و در عین حال هرگونه عیب را پنهان می کنند. چرا برخی از ملحفه رومیزی استفاده نمی کنند؟

اگرچه استفاده از ترمه عتیقه می تواند با پنهان کردن مبلمان مستعمل برای جلوگیری از تعویض آن راه حلی مقرون به صرفه باشد، اما شستن، اتو کردن و جایگزینی رومیزی های نخی و سایر پارچه هایی که فرسوده می شوند می تواند گران باشد.

با در نظر گرفتن این موضوع، ترمه عتیقه پلی استر می تواند کاربردی تر از پنبه باشد زیرا در برابر شستشوی مکرر و مواد شوینده تهاجمی مقاوم تر است و در عین حال روی میز بی عیب و نقص باقی می ماند.

ترمه

در واقعیت، انتخاب گسترده ای از ترمه عتیقه وجود دارد، به این معنی که یک سفره کامل برای اکثر رستوران ها وجود دارد. بیایید به مجموعه کامل سفره هایی که می توانید برای تغییر تجربه غذاخوری خود استفاده کنید نگاهی بیندازیم.

نکته: اگر مطمئن نیستید که ترمه عتیقه گزینه‌ی مناسبی برای حال و هوا یا تم رستوران شما هستند، مجموعه‌ای از رومیزی‌ها و پایه‌های میز ما راه عالی دیگری برای ایجاد ظاهری عالی برای رستوران شما است.

کدام ترمه عتیقه را انتخاب کنیم؟

ترمه با نوار ساتن نشان دهنده نهایت لوکس در زمینه کتانی میز است. این رومیزی ها که از پنبه خالص ساخته شده اند و با یک نوار ساتن بسیار شیک تکمیل شده اند، به هر رستورانی ظرافت و ظرافت می بخشند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *