اگر فکر خوردن ماهی بدون یخچال که برای روزها (یا حتی هفته ها) در قفسه فروشگاه مواد غذایی نشسته است، رک و پوست کنده، وحشتناک به نظر می رسد، شما تنها نیستید.
اما این دقیقا همان چیزی است که تن ماهی درجه یک است – ماهی پر شده در یک ظرف کوچک فولادی یا آلومینیومی، که در راهروهای کالاهای خشک فروخته می شود.
همچنین با توجه به تاریخ انقضا تا چندین سال پس از تاریخ بسته بندی قابل خوردن است.
چه طور ممکنه؟ و چگونه این احتمالاً برای شما خوب است؟
در اینجا، چندین متخصص این فرآیند را تجزیه و تحلیل میکنند، و به اشتراک میگذارند که ماهی تن کنسرو شده از کجا آمده است، چه چیزی باعث پایداری و ایمن بودن آن برای خوردن میشود و از نظر تغذیه چگونه با ماهی تن تازه مقایسه میشود.
ماهی تن کنسرو شده از همان منبع ماهی تن تازه منشأ می گیرد – با ماهی تن واقعی.
بیشتر کنسرو ماهی تنی که در قفسه های فروشگاه های مواد غذایی خود پیدا می کنید از اقیانوس آرام می آید.
لورا علی، متخصص تغذیه و مدیر ارشد تغذیه و امور نظارتی در StarKist میگوید، برای مثال، ماهی تن موجود در قوطیهای StarKist، عمدتاً از غرب اقیانوس آرام استوایی سرچشمه میگیرد.
Sue Jacobs، مدیر بازاریابی در Wild Planet میگوید Wild Planet، یکی دیگر از برندهای کنسرو ماهی تن، ماهی تن را از ماهیگیری پایدار در اقیانوس آرام شمالی، اقیانوس آرام مرکزی و ساحلی نیوزلند تامین میکند.
ماهی تن StarKist در اسرع وقت صید میشود و سپس در قایقهای ماهیگیری منجمد میشود – یا با انجماد انفجاری (یعنی قرار دادن در یک فریزر بزرگ)، یا با انجماد آب نمک (یعنی قرار دادن در یک آب نمک سرد آب نمک).
ماهی تن در قوطیهای Wild Planet نیز در قایقها یخ زده است.
بدون دیدگاه