انجیر اغلب برای تغذیه و تقویت روده توصیه می شود.

آنها به دلیل داشتن فیبر بالا به عنوان یک ملین طبیعی عمل می کنند.

فیبر آنها همچنین دارای خواص پری بیوتیک است، باکتری های روده را تغذیه می کند و محیط سالم روده را بهبود می بخشد، که سلامت گوارش را بهبود می بخشد.

انجیر زرد، به خصوص انجیر رسیده، سرشار از ترکیبات گیاهی محافظ به نام پلی فنول است.

این ترکیبات دارای خواص آنتی اکسیدانی محافظ هستند ، به این معنی که از واکنش اکسیژن با سایر مواد شیمیایی و آسیب رساندن به سلول ها و بافت ها جلوگیری می کنند.

آنها برای مدیریت اکسیداسیون ضروری هستند.

اغلب ما بیش از حد سدیم (نمک) مصرف می کنیم که در غذاهای فرآوری شده یا ظروف یافت می شود.

مصرف زیاد سدیم می تواند منجر به کمبود پتاسیم شود و این عدم تعادل می تواند منجر به فشار خون بالا شود.

رژیم غذایی سرشار از میوه ها و سبزیجات، از جمله انجیر تازه ، به طور طبیعی سطح پتاسیم را افزایش می دهد .

این برای کمک به مدیریت فشار خون در نظر گرفته شده است .

انجیر منبع خوبی از مواد معدنی استخوان از جمله کلسیم، منیزیم و فسفر است.

انجیر به ویژه غنی از کلسیم است، برخی مطالعات نشان می دهد که حاوی 3.2 برابر بیشتر از سایر میوه ها است.

این واقعیت که انجیر منبع خوبی از پتاسیم است می تواند به مقابله با دفع کلسیم از طریق ادرار ناشی از رژیم غذایی پر نمک کمک کند.

این کار کلسیم را در استخوان ها نگه می دارد و بنابراین خطر پوکی استخوان را کاهش می دهد.

انجیر به طور طبیعی سرشار از فیبر غذایی و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است که می تواند یک مکمل غذایی مفید برای بهبود تراکم مواد مغذی رژیم غذایی شما باشد، بنابراین می تواند به شما در مدیریت وزن کمک کند.

غذاهای غنی از فیبر باعث می شوند احساس سیری بیشتری داشته باشید و می توانند گرسنگی و هوس را کاهش دهند، در حالی که مواد مغذی کلیدی گردش خون را بهبود می بخشند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *