وقتی صحبت از ظروف آشپزی به میان می آید، گزینه های زیادی دارید، در واقع می تواند کمی طاقت فرسا باشد.

کدام ماده بهترین است؟ کدام بیشتر دوام می آورد؟ کدام یک همه کاره تر است؟

همه قابلمه 22 پارچه mgs مزایا و معایب خود را دارند، بنابراین فقط باید بهترین را برای سبک آشپزی خود انتخاب کنید.

امیدواریم این راهنمای سریع در مورد اینکه چه چیزی هر ماده را عالی می کند و چه معایبی دارد کمک کند.

مشکل بیشتر یافتن روشی برای جوشاندن آب بود.

برای افرادی که به منابع آب گرم شده طبیعی مانند چشمه های آب گرم دسترسی ندارند، سنگ های گرم شده (” دیگ های قابلمه “) را می توان در ظرف پر از آب قرار داد تا دمای آن را افزایش دهد (مثلاً یک گودال پر از برگ یا معده حیوانات.

لوله های بامبو که در انتها با خاک رس مهر و موم شده بودند، ظرفی قابل استفاده در آسیا فراهم کردند، در حالی که ساکنان دره Tehuacan شروع به حکاکی کاسه های سنگی بزرگی کردند که در اوایل 7000 قبل از میلاد به طور دائم در یک آتشدان قرار می گرفتند.

به گفته فرانک همیلتون کوشینگ، سبدهای آشپزی بومی آمریکایی که توسط زونی ها (Zuñi) استفاده می شد، از روکش های مشبک بافته شده برای تثبیت ظروف آب کدو ساخته شده است.

او شاهد استفاده از سبد پخت و پز توسط هاواسوپای در سال 1881 بود.

سبدهای برشته شده با خاک رس را با زغال چوب پر می کردند و محصولی که قرار بود برشته شود.

هنگامی که خاک رس پخته شده از سبد جدا می شد، به خودی خود تبدیل به یک ماهیتابه سفالی قابل استفاده می شد.

این نشان دهنده پیشرفت مداوم از استفاده از روکش های بافته شده کدو به سبدهای پخت و پز ضد آب تا سفالگری است.

به غیر از بسیاری از فرهنگ های دیگر، بومیان آمریکا از منبع حرارتی داخل ظروف استفاده می کردند و هنوز هم استفاده می کنند.

سبدهای پخت و پز با سنگ داغ و ماهیتابه با ذغال چوب پر شده است. [5]

به گفته مورخ و رمان‌نویس لوئیس لمور ، بومیان آمریکا از برگ‌های بزرگ سبدی برای جوشاندن آب تشکیل می‌دهند .

تا زمانی که شعله های آتش به سطح آب در سبد نرسد، برگ ها نمی سوزند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *