سیب

سیب میوه های شگفت انگیزی هستند که نه تنها خوشمزه هستند، بلکه فوق العاده سالم نیز هستند. ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای آمینه، اسیدهای چرب همه اینها سرشار از میوه ها هستند.

به لطف این مواد، سیب شب عید فواید زیادی برای بدن انسان به ارمغان می آورد و باعث بهبود وضعیت جسمی و عاطفی می شود.

ما محتوای کالری سیب را با انواع و روش تهیه درک خواهیم کرد، ترکیب شیمیایی محصول، فواید خوردن میوه ها برای بدن به طور کلی و به طور خاص برای کاهش وزن را دریابیم و مضرات احتمالی را در نظر بگیریم.

سیب کم کالری است. میوه ها می توانند قرمز، سبز، زرد، صورتی باشند. این گونه ها به انواع مختلفی تقسیم می شوند: گلدن، آپورت، گالا، ننه اسمیت، فوجی، بانوی صورتی، وایت پورینگ و غیره.

سیب ها مقرون به صرفه ترین میوه ها در عرض های جغرافیایی ما هستند. آنها را می توان در تمام طول سال خریداری کرد، بسیاری آنها را در خانه روستایی خود پرورش می دهند.

سیب

از دوران کودکی می شنویم که برای دریافت تمام ویتامین های لازم باید تا حد امکان میوه بخورید. اما سیب دقیقا برای چه چیزی مفید است؟ چگونه بر بدن تأثیر می گذارند؟ آیا آنها می توانند مضر باشند؟

سیب به عنوان منبع مواد مغذی این میوه ها سرشار از ویتامین ها و عناصر ریز هستند که باعث افزایش ایمنی بزرگسالان و کودکان می شود و بر عملکرد سیستم قلبی عروقی تأثیر مثبت می گذارد.

آنها حاوی یک آنتی اکسیدان قوی ویتامین C و همچنین اسید فولیک، کاروتنوئیدها، آهن و منیزیم هستند. آنها حاوی مقدار زیادی پتاسیم هستند که تأثیر مثبتی بر عملکرد قلب دارد، از سیستم عصبی حمایت می کند و همچنین دارای اثر ادرارآور است.

همچنین حاوی کوئرستین است، ماده ای که به طور موثر با رادیکال های آزاد مبارزه می کند و اثر ضد التهابی دارد. سیب در سبد به لطف اسید مالیک و سیتریک و همچنین پکتین و فیبر، سیب به ویژه برای سیستم گوارش مفید است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *