عدس حبوباتی با اندازه کوچک هستند که مقدار زیادی از مواد مغذی را در خود جای داده اند! هر وعده حاوی پروتئین، فیبر و مواد معدنی است.
در اینجا راهنمایی در مورد انواع مختلف عدس و اینکه چگونه از نظر طعم، بافت و کاربرد متفاوت هستند، آورده شده است.
عدس بوجاری شده یا Lens culinaris ، حبوبات- گیاهانی هستند که حاوی دانه های خوراکی هستند که با پوست بیرونی محافظ احاطه شده اند.
آنها در بازار با و بدون پوشش دانه، و همچنین به صورت کامل یا خرد شده می فروشند، که بر بافت و زمان پخت تأثیر می گذارد.
عدس منبع عالی پروتئین با پتانسیل کاهش خطر بیماری قلبی است.
در حال حاضر به عنوان یک عنصر اصلی در بسیاری از فرهنگ ها، شبیه به فواید کینوا، عدس یک غذای فوق العاده مغذی است که می توانید به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
عدس خشک از حدود 8 درصد آب، 26 درصد پروتئین، 63 درصد کربوهیدرات کل و 42 تا 47 درصد نشاسته تشکیل شده است.
آنها سرشار از مواد معدنی هستند و منبع خوبی از منیزیم، کلسیم، پتاسیم، روی و فسفر هستند.
مشخصه آنها این است که دارای اسید آمینه ضروری به نام لیزین هستند که سایر دانه ها دارای محتوای کمی هستند.
با این حال آنها فاقد یک اسید آمینه ضروری دیگر تریپتوفان هستند، بنابراین مطمئن شوید که منابع آن را از گوشت یا سایر غلات تهیه می کنید.
یک وعده عدس، حدود ¼ فنجان خشک شده حاوی تقریباً 180 کالری، 11 گرم پروتئین، کمتر از 1 گرم چربی، 32 گرم کربوهیدرات کل، 1 گرم شکر و 19 گرم فیبر است.
تغذیه سالم نباید خسته کننده باشد، به خصوص زمانی که حداقل 12 نوع عدس برای انتخاب دارید که طعم و بافت متفاوتی دارند. انواع زیر بیشتر برای مخلفات، سالاد، سوپ و خورش استفاده می شود.
بدون دیدگاه