خیار یکی از سبزیجاتی است که به طور گسترده در چین رشد می کند و یک میوه تازه ضروری در رژیم غذایی است. با پیشرفت جامعه، تقاضای مردم برای کیفیت خیار گلخانه ای بیشتر و بیشتر می شود.
بنابراین کشت انواع خیار مرغوب یکی از اهداف اصلی پرورش خیار است. با توسعه سریع بیوتکنولوژی مانند نشانگر مولکولی، شبکه کنترل کیفیت خیار در حال روشن شدن است.
در این بررسی، ما مکانیسم تشکیل کیفیت میوه خیار را از سه جنبه توصیف میکنیم.
کیفیت تجاری میوه خیار گلخانه ای ناگین ، تشکیل کیفیت تغذیهای، و کیفیت طعم میوه خیار. علاوه بر این، عوامل تعیینکننده کیفیت میوه خیار از دو جنبه تنظیم ژنتیکی و روشهای کشت خلاصه شد تا ایدههایی برای محققان و پرورش دهندگان خیار برای بهبود کیفیت میوه ارائه شود.

خیار یک سبزی میوه کوهنوردی علفی یکساله است که متعلق به خانواده Cucurbitaceae است و از جنگل های بارانی استوایی در پای جنوبی هیمالیا سرچشمه می گیرد.
با توجه به موقعیت جغرافیایی آن، می توان آن را به چهار گروه مانند گروه هندی، گروه اوراسیا، گروه آسیای شرقی و گروه Xishuangbanna طبقه بندی کرد.
در چین، خیار گلخانه ای ویهان را می توان به دو گروه جغرافیایی تقسیم کرد، مانند گروه شمال چین با خارهای سبز تیره، خارهای متراکم و زگیل روی میوه ها، و گروه جنوب چین با خارهای سبز روشن، پراکنده و زگیل روی میوه ها خیار یک محصول مهم اقتصادی در جهان است.
میوه های آن معطر و خوش طعم با مواد مغذی غنی شده است که می توان آن را به صورت تازه یا فرآوری شده به ترشی مصرف کرد. علاوه بر این، از میوه های آن در محصولات زیبایی نیز استفاده می شود.
با این حال، با تغییر مداوم در محیط کشت خیار درختی گلخانه ای و تکنیک ها، و استانداردهای زندگی روزافزون مردم، کیفیت میوه خیار بسیار مورد توجه مصرف کنندگان قرار می گیرد.
- منابع:
- تبلیغات:
بدون دیدگاه