پاپریکا بیشتر به عنوان ادویه ای با طعم ملایم شناخته می شود که معمولاً روی ظروف به عنوان یک چاشنی رنگارنگ پاشیده می شود.

با این حال، این ادویه جهانی کاربردهای آشپزی دارد که فراتر از بشقاب تخم مرغ شیطانی است.

پودر پاپریکا عمده یک ادویه آسیاب شده است که از مخلوطی از فلفل های خشک از خانواده Capsicum anuum شامل فلفل تند، فلفل قرمز ، فلفل پوبلانو ، فلفل حلب ، فلفل دلمه ای و غیره تهیه می شود.

این ادویه قرمز پر جنب و جوش بسته به نوع فلفل مورد استفاده برای تهیه پاپریکا از نظر طعم، سطح حرارت و رنگ متفاوت است.

برخی از پاپریکاها تند و تند هستند و رایحه غالب آن فلفل تند آتشین است.

برخی دیگر شیرین، بدون حرارت و طعم ملایم هستند.

سطح ادویه پاپریکا به کاروتنوئیدهای خوش طعم موجود در فلفل تازه مورد استفاده برای پودر بستگی دارد که می تواند با مقیاس واحد حرارتی اسکویل اندازه گیری شود.
پاپریکا که ابتدا در مکزیک مرکزی کشت می‌شد، در قرن شانزدهم قبل از انتقال به سراسر جهان به آسیا، آفریقا و دیگر کشورهای اروپایی به اسپانیا آورده شد.

پاپریکا در غذاهای مجارستانی به‌طور برجسته‌ای مشخص می‌شود، جایی که ادویه قرمز روشن مانند نمک یا فلفل در همه جا استفاده می‌شود.

در میان انواع مختلف پاپریکا، ادویه اغلب به سه دسته تقسیم می شود – پاپریکا داغ، پاپریکا شیرین و پاپریکا دودی – که اغلب بر اساس محل تولید آنها متفاوت است.

در اینجا به بررسی سه نوع رایج پاپریکا می پردازیم:

پاپریکا معمولی (با نام مستعار پاپریکا): این شکل عمومی از پاپریکا، که بیشتر در راهروهای ادویه‌فروشی‌های معمولی یافت می‌شود، می‌تواند شامل فلفل‌های کالیفرنیا، مجارستان، آمریکای جنوبی و غیره باشد.

این تنوع از نظر طعم بسیار ملایم، بدون نت های قوی گرما یا شیرینی است، که آن را به چاشنی ایده آل برای غذاهایی مانند تخم مرغ، هوموس و سالاد سیب زمینی تبدیل می کند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *