سبزیجات و میوه های کم آب، افزودنی های راحت و خوشمزه ای را به وعده های غذایی خانواده ارائه می دهند.
آنها را می توان به تنهایی، در ترکیب با سایر غذاها یا به عنوان لهجه ای برای افزودن طعم استفاده کرد.
سبزی خشک خانگی 1401 دارای عطر و طعم خاصی هستند.
بیشتر استفاده ها مستلزم آبرسانی مجدد به غذا هستند، فرآیندی که معمولاً به آن طراوت می گویند.
طراوت با خیساندن یا پختن (یا ترکیبی از هر دو) غذای کم آب در آب تا زمانی که حجم مورد نظر بازگردد، انجام می شود. مقدار آب و مدت زمان مورد نیاز برای تازه کردن 1 فنجان غذای خشک را می توان در جدول 1 مشاهده کرد.
اگر قبل از خشک شدن با بخار آب یا آب بلانچینگ به درستی تصفیه شود، سبزیجات به حداقل طراوت نیاز دارند.
سبزیجاتی مانند اسفناج، کلم پیچ، کلم، شاتوت یا گوجه فرنگی با پوشاندن با آب داغ و جوشاندن به نرمی دلخواه تازه می شوند.
سبزیجات ریشه، ساقه و دانه به مدت ½ تا 1 و نیم ساعت در آب سرد به اندازه کافی خیس می شوند تا غوطه ور شوند.
پس از خیساندن، آنها را می جوشانند تا نرم شوند و آب اضافی آن تبخیر شود.
اگر سبزیجات کم آب را به آب جوش اضافه کنید، تازه کردن زمان کمتری می برد.
سبزیجات کم آب به بهترین وجه به عنوان مواد تشکیل دهنده سوپ، کاسرول، سس و خورش استفاده می شود.
با این حال، آنها ممکن است به تنهایی با افزودن کره، سس پنیر یا سبزی برای افزایش طعم سرو شوند.
سبزیجات کم آب که تازه شده اند زمان کمتری برای پختن نسبت به سبزیجات تازه دارند. سبزیجات باید به میزان سفتی مورد نظر بجوشد.
همه چیزهایی که برای شروع کمآبی کردن وعدههای غذایی کولهپشتیتان باید بدانید: فواید کمآبی مواد غذایی، موادی که به بهترین وجه از بین میروند، روشهای صحیح رسیدگی به غذا، بهترین راه برای نگهداری مواد غذایی کمآب و بسیاری موارد دیگر!
بدون دیدگاه