محصولاتی که حاوی روغن کمتری برای کاهش کالری و کلسترول دریافتی و ترویج پیشگیری از چاقی هستند؛ از طرف دیگر، ” مایونز توفو ” نیز به فروش می رسد.
در ایالات متحده، Nayonaise به خوبی شناخته شده است.
با این حال، محصولات با محتوای روغن کاهش یافته و آنهایی که تخم مرغ ندارند با استاندارد JAS مطابقت ندارند، بنابراین نمی توان آنها را با علامت JAS یا برچسب “مایونز” یا “سس نیمه جامد ” یا “سس مایونز مانند” فروخت به نام فروخته می شود.
سس مایونز 1 کیلویی حاوی بسیاری از روغن های خوراکی و اسیدهای چرب غیر اشباع و اسیدهای چرب است .
اگرچه به گونه ای طراحی شده است که به دلیل تأثیر تخم مرغ و سرکه بوی روغنی نداشته باشد، اما حدود 70 درصد چربی و کالری بالایی دارد، اگرچه بستگی به ساختار جسمانی فرد دارد، اما به طور کلی منجر به کالری بیش از حد می شود که از نظر تغذیه نامطلوب تلقی می شود .
همانطور که از شهادت افرادی که از شرایط اضطراری جان سالم به در برده اند، مانند گم شدن در هنگام بالا رفتن از کوه یا گیر افتادن در ساختمانی که در یک زلزله بزرگ فروریخته است، می بینید، آنها گفتند که برای غلبه بر گرسنگی به مصرف سس مایونز ادامه داده اند کالری آن بسیار است.
بالا، و یک غذای پرانرژی با سطحی است که باید برای میزان مصرف برای افراد در شرایط عادی در نظر گرفته شود.
برخی از سس مایونزهای موجود در بازار ایالات متحده شامل محصولاتی هستند که با سس سفید مخلوط می شوند [10] و سس مایونز با همین نام ترکیب یکنواختی ندارد.
از نظر شیمی سطح، به عنوان امولسیون O/W طبقه بندی می شود که حالتی است که در آن روغن در آب پراکنده می شود.
آب مقدار کمی آب در تخم مرغ است و سورفاکتانت فسفولیپیدهای موجود در زرده تخم مرغ است.
در حین تولید سس مایونز، زمانی که فاز از O/W به W/O تبدیل می شود ، بافت صافی ندارد و مانند مارگارین دارای بافتی چسبنده است.
بدون دیدگاه