سیب سبز خواص مفید میوه های سبز و قرمز خواص مفید زیادی دارند. بنابراین، به لطف اسید اسکوربیک، ویتامینهای گروه B، و همچنین ویتامینهای PP و E، عملکرد مغز را بهبود میبخشند، فرد را شادابتر و پرانرژیتر میکنند.
سیب شفیع آبادی غنی از آهن با مصرف منظم سطح هموگلوبین را افزایش می دهند که برای کم خونی مهم است. میوه های آبدار خواص دیگری نیز دارند. سطح کلسترول بد را کاهش دهید. مشخص شد که پس از دو هفته مصرف منظم سیب، میزان کلسترول 30 درصد کاهش می یابد.
کمک به کاهش وزن. میوه های کم کالری، در عین حال شیرین، اشتها را برآورده می کنند، هضم سریع تر غذا را تقویت می کنند، عملکرد روده را بهبود می بخشند.
می توان آن را به عنوان جایگزینی برای شیرینی به رژیم غذایی معرفی کرد. به کاهش فشار کمک می کند. مفید برای افرادی که از فشار خون بالا رنج می برند. آنها به حذف نمک و آب اضافی از بدن کمک می کنند که باعث کاهش فشار خون می شود.
برای این منظور، هم میوه های تازه و هم آب میوه های تازه فشرده مفید هستند. از ریه ها در برابر اثرات مضر نیکوتین محافظت کنید. قسمت آبدار آن حاوی آنتی اکسیدان هایی است که باعث بهبود وضعیت ریه افراد سیگاری می شود.
همچنین ثابت شده است که مصرف منظم سیب باعث افزایش مقاومت بدن در برابر تشعشعات می شود. نیاز بدن به ید را برطرف می کند.
میوه ها، به ویژه دانه های آنها، پس از محصولات دریایی از نظر محتوای ید در رتبه دوم قرار دارند. چند عدد سیب که با دانه خورده شود، نیمی از نیاز روزانه به ید را تامین می کند.
سیب در سبد به لطف اسید مالیک و سیتریک و همچنین پکتین و فیبر، سیب به ویژه برای سیستم گوارش مفید است. اسیدهای آلی به فرآیند هضم غذا کمک می کنند، فیبر روده ها را تحریک می کند.
پکتین نه تنها در قسمت آبدار، بلکه در پوست نیز یافت می شود. این ماده به عنوان جاذب عمل می کند و فلزات سنگین و نیترات ها را بیرون می کشد. لطفا توجه داشته باشید که پکتین ها فقط در آبمیوه با تفاله یافت می شوند اما در آبمیوه شفاف شده عملا وجود ندارند.
بدون دیدگاه