سیر

اول از همه سیر ترشی. پس از اتمام فصل سیر تازه، جایگزین مناسبی برای بهره مندی از شفابخش آن است. علاوه بر این، سیر به خودی خود بسیار مفید است.

سیر ترشی مهرام نیز فواید زیادی دارد. ترشی سیر که خاصیت شادابی پوست دارد، آکنه را که کابوس زنانه است نیز از بین می برد. جریان خون را تسریع می کند. مهمترین مزیت آن این است که در از بین بردن عفونت های ریه فوق العاده موثر است.

در این روزها که ویروس در زندگی ما وجود دارد، توصیه می کنم سیر ترشی سفره هایتان را از دست ندهید، هرچند مراقب مصرف ترشی باشید. یکی از فواید شناخته شده انرژی دادن و تسریع چربی سوزی است.

سیر و ترشی که در سنین پایین مصرف می شود فواید زیادی برای چشم به خصوص در دوران پیری دارد. شناخته شده است که اثر ضد یبوست دارد. همچنین اثر اشتها آوری دارد. خوردن آن در صورت کم اشتهایی در سنین بالا به ویژه برای افراد مسن توصیه می شود.

سیر

در این روزها متخصصان تغذیه و تغذیه سالم اهمیت ترشی را برای کوویت 19 و مصرف ترشی های سرشار از پروبیوتیک توصیه می کنند. برای کسانی که سیر دوست ندارند می تواند یک روش جایگزین برای مصرف باشد.

مواد مورد استفاده

  • 1 کیلوگرم. سیر سر
  • سرکه 1 قاشق چایخوری
  • 2 قاشق چایخوری سنگ نمک
  • آب جوشیده و خنک شده
  • تهیه سیر ترشی

سر سیرهایی که از بازار خریده اید را به دانه تقسیم کنید. آن را به همراه پوسته های آن در یک کاسه در آب گرم خیس کنید و بگذارید یک شب بماند. سیر پوست گرفته، روز بعد پوست این سیرها را جدا کنید. خواهید دید که دانه ها راحت تر از پوسته خود جدا می شوند.

دانه های سیر استخراج شده را در یک شیشه بریزید و سرکه و سنگ نمک را اضافه کنید. این مخلوط را در شیشه تا لبه با آبی که قبلا در قوری جوشانده اید و گذاشته اید تا خنک شود پر کنید. در ظرف را یک شب باز بگذارید. روز بعد دهان خود را بدون انجام کاری ببندید.

ترشی سیر آماده شده. به خصوص آب اضافه نکنید حتی اگر کم شود. سپس این شیشه را بگذارید تا در محیط خنک بماند. 1 ماه بدون باز کردن دهان خود صبر کنید. در پایان ماه می بینید که ترشی شما آماده مصرف است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *