نحوه انتخاب عسل کوهی کرمانشاه مناسب: باید به دنبال عسلی بگردید که روی برچسب «خام» نوشته شده باشد یا از مزرعهای تهیه شده باشد که بتواند پاستوریزه نشده بودن آن را تأیید کند.
عسل در انواع مختلفی با برچسبهایی مانند «طبیعی»، «ارگانیک» و «خالص» عرضه میشود، اما هیچکدام از این موارد نشاندهنده خام بودن آن نیست.
به دنبال برچسبی باشید که به طور خاص «خام» را نوشته باشد و مراقب هر گونه مواد افزودنی مانند شیرین کننده های مصنوعی باشید.
خواربار فروشی های اصلی و ارگانیک، فروشگاه های مواد غذایی بهداشتی، و بازارهای کشاورز، همگی مکان هایی برای جستجوی عسل خام هستند.
چگونه عسل خام را ذخیره کنم؟ عسل خیلی راحت منقضی نمی شود اما در شرایط خاصی ممکن است آلوده شود. عسل را در ظرفی در بسته و دور از نور و دمای شدید نگهداری کنید.
بعد از مدتی ممکن است عسل شما شروع به کریستالی شدن کند. این کاملا بی خطر است اما می تواند آن را دانه دانه و شیرین به نظر برساند.
میتوانید آن را کمی گرم کنید تا کریستالها ذوب شوند، اما بدانید که دمای بالاتر میتواند عسل را بپزد و خواص خام آن را از بین ببرد و باعث تیره شدن رنگ آن شود.
منبع خوبی از آنتی اکسیدان است: عسل خام حاوی مجموعه ای از مواد شیمیایی گیاهی است که به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند.
برخی از انواع عسل به اندازه میوه ها و سبزیجات آنتی اکسیدان دارند. آنتی اکسیدان ها به محافظت از بدن در برابر آسیب سلولی ناشی از رادیکال های آزاد کمک می کنند.
رادیکال های آزاد به روند پیری کمک می کنند و همچنین ممکن است در ایجاد بیماری های مزمن مانند سرطان و بیماری های قلبی نقش داشته باشند.
تحقیقات نشان می دهد که ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود در عسل خام به نام پلی فنول ها دارای اثرات ضد التهابی هستند که می توانند در محافظت در برابر تعدادی از شرایط مرتبط با استرس اکسیداتیو مفید باشند.
نسخه خام عسل همچنین می تواند حاوی گرده زنبور و بره موم باشد که ممکن است فواید بیشتری داشته باشد.
مروری بر مطالعات سال 2017 نشان داد که عسل خام ممکن است اثرات محافظتی بالقوه ای برای سیستم تنفسی، گوارشی، قلبی عروقی و عصبی داشته باشد و حتی در درمان سرطان پتانسیل داشته باشد.
بدون دیدگاه