فلفل دلمه ای شیرین گونه ای از گیاهان علفی از خانواده Solanaceae و همچنین محصول کشاورزی است. انواع مختلفی از فلفل وجود دارد: شیرین، بلغاری، سالاد، چیلی و غیره. همچنین می تواند قرمز، زرد، سفید و سبز باشد. پرطرفدارترین و مورد استفاده آن پاپریکا است و مفیدترین آن هات قرمز است.
یک غذای عالی فلفل دلمه ای شیرین پر شده است. مردم آن را با گوشت، برنج، گندم سیاه و سایر غلات، با و بدون سبزیجات پر می کنند. برای برخی از غذاها، باید فلفل را در فر یا روی گریل بپزید.
در این حالت، پس از پخت، پوست آن را با احتیاط جدا کرده و فقط از خمیر آن استفاده کنید که در هنگام پخت لطیف و معطر می شود.
فلفل دلمه ای شیرین را می توان به روش های مختلف برداشت خشک، خشک، منجمد، کنسرو شده به طور مستقل و در ترکیب با سبزیجات دیگر. انجماد اجازه می دهد تا حداکثر حفظ خواص مفید. برای این کار، میوه های شسته و خشک شده را به صورت نوار برش داده و در فریزر منجمد می کنند.
از زمان های قدیم، مردم فلفل را به صورت پودر برداشت می کردند میوه های از قبل خشک شده را به صورت پودر در می آوردند و به این شکل ذخیره می کردند و در ظروف استفاده می کردند.
فلفل دلمه ای سرشار از ویتامین ها و سایر مواد مفید است. بنابراین برای تغذیه پزشکی و سالم توصیه می شود. برای حداکثر تأثیر باید فقط به صورت خام استفاده شود، زیرا تا 70٪ از مواد مغذی در طی عملیات حرارتی از بین می رود.
پاپریکا سلامت چشم را بهبود می بخشد، از تومورهای بدخیم جلوگیری می کند، از کم خونی جلوگیری می کند، سیستم ایمنی را کاملا تقویت می کند و برای کاهش وزن مفید است.
فلفل دلمه ای شیرین خواب را عادی می کند، خلق و خو را بهبود می بخشد و حافظه را تقویت می کند. دیواره رگ ها را کاملا تقویت می کند، خون را رقیق می کند و فشار خون را تثبیت می کند. به عنوان یک درمان خارجی، به روماتیسم و نورالژی کمک می کند.
برای سیاتیک نیز موثر است. ظاهر و حالت ناخن و مو را بهبود می بخشد، از طاسی جلوگیری می کند و پوست را انعطاف پذیرتر می کند. به دلیل محتوای بالای عناصر کمیاب مهم، در دوران بارداری مفید است.
بدون دیدگاه