فلفل دلمه صیفی جات صدها سال است که کشت می شود. این سبزی روشن و آبدار به دلیل طعم غیر معمول و امکان خوردن آن به هر شکلی مورد علاقه بسیاری است. اما در عین حال، همه نمی دانند فلفل دلمه ای چه فواید و مضراتی دارد.
فلفل دلمه صیفی جات ابتدا در آمریکا کشت شد، سپس به اروپا و روسیه منتقل شد. این گیاه متعلق به گیاه یک ساله از خانواده شب بو است. بسته به تنوع، میوه ها می توانند شکل ها و رنگ های مختلفی داشته باشند.
فلفل دلمه صیفی جات گیاهی بی نظیر است. میوه های آن حاوی تعداد زیادی ویتامین و مواد معدنی مهم است.
ترکیب شیمیایی:
ویتامین A فلفل دلمه صیفی جات تأثیر مثبتی بر بینایی دارد و همچنین دارای اثر آنتی اکسیدانی است. ویتامین PP برای کار قلب و عروق خونی مفید است، سطح کلسترول را در خون تثبیت می کند.
ویتامین C فلفل دلمه صیفی جات از سیستم ایمنی بدن حمایت می کند و در برابر عفونت ها محافظت می کند. ویتامین های گروه B، لازم برای کار سیستم عصبی، به بهبود حافظه و افزایش مقاومت در برابر استرس کمک می کند.
ویتامین E فلفل دلمه صیفی جات دارای اثر جوان کننده است، روند بازسازی بافت را تسریع می کند. ویتامین K بر انعقاد خون تأثیر می گذارد، به بازسازی بافت استخوانی کمک می کند و همچنین در تبادل کلسیم در بدن شرکت می کند.
بتاکاروتن یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است که برای حفظ بینایی و حفظ دفاع بدن ضروری است. پتاسیم با اسکلروز مبارزه می کند، تجمع املاح را از بدن حذف می کند.
کلسیم برای سلامت دندان ها و استخوان ها مهم است، در انتقال تکانه های عصبی شرکت می کند. فسفر برای فعالیت حیاتی سلول ها ضروری است.
منیزیم از کار سیستم قلبی عروقی پشتیبانی می کند، کلسیم را توزیع می کند و در تشکیل بافت استخوانی شرکت می کند.
سدیم برای عملکرد بهینه تکانه های عصبی لازم است. آهن در فرآیندهای تبادل گاز در سلول ها شرکت می کند، برای تشکیل هموگلوبین ضروری است.
مس برای تولید گلبول های قرمز ضروری است، ایمنی را پشتیبانی می کند.
منگنز سطح گلوکز خون را تثبیت می کند، زیرا در تولید آنزیم های لازم شرکت می کند. سلنیوم از سلامت و کار عضلات قلب حمایت می کند.
بدون دیدگاه