قابلمه های استوک و قابلمه های سس شبیه هم هستند زیرا هر دو قابلمه بزرگ با دو دسته حلقه هستند.

برای اینکه آنها را از هم متمایز کنید، فقط به یاد داشته باشید که یک قابلمه استوک دیواره های بلندتر و پایه باریک تری نسبت به دیگ سس دارد.

تفاوت قابلمه تفلون عروس سایز 42 انلاین امروز در شکل باعث می شود قابلمه های استوک برای کاربردهای پخت و پز با حرارت مرطوب که نیازی به غلیظ شدن یا کاهش ندارند، مانند جوشاندن، جوشیدن و بخارپز کردن مناسب تر باشند.

قابلمه های سس برای کاهش مایعات برای تهیه سس ها یا خورش های غلیظ تر طراحی شده اند.

ظروف آشپزی عالی یکی از بهترین سرمایه گذاری هایی است که می توانید انجام دهید، اما انتخاب های زیادی وجود دارد و انتخاب محصول مناسب می تواند دشوار باشد.
اولین چیزی که باید تعیین کنید این است که چه نوع آشپزی را می خواهید انجام دهید، احتمالاً برای چند نفر آشپزی می کنید و سطح تخصص شما.

 شما باید انتخاب خود را ابتدا با انتخاب قطعات اصلی و سپس اضافه کردن تابه های مخصوص مورد نظر خود ایجاد کنید.

اولین چیزی که هنگام جستجوی ظروف جدید باید به دنبال آن باشید، انواع مختلف قطعات موجود است.

 اگر مبتدی هستید به احتمال زیاد به راه حل های کارآمد و مقرون به صرفه برای نیازهای ظروف آشپزی خود نیاز خواهید داشت.

پس بیایید با اصول اولیه شروع کنیم، هنگام انتخاب ظروف جدید، چهار قطعه اصلی وجود دارد که باید در نظر گرفته شود: یک قابلمه، یک ماهیتابه، یک ماهیتابه و در آخر، یک قابلمه.

استاکپات یک گلدان بزرگ و عمیق با کف صاف است.

 برای پخت غذاهای مایع که نیازی به نزدیکی شدید به منبع حرارت ندارند استفاده می شود.

 قابلمه‌ها به شما اجازه می‌دهند سرخ شوند یا قهوه‌ای شوند، و سپس هنگام تهیه آبگوشت، سوپ یا خورش مایعات را اضافه کنید.

پروفیل های بلند آنها برای زیر آب نگه داشتن پاستا در هنگام جوشیدن عالی است.

این قابلمه خاص در اندازه‌های مختلفی تولید می‌شود و هوشمندانه است که به خاطر داشته باشید که داشتن اندازه‌های متعدد زمانی مفید است که فرد مجبور باشد برای یک گروه کوچک یا بزرگ بپزد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *