ظروف گرانیتی یک گزینه جذاب برای آشپزخانه است.
تقریباً در همه جا عالی به نظر می رسد، از یک خانه روستایی روستایی تا یک خانه مدرن با فناوری پیشرفته.
جدای از ظاهر آن، همچنین دارای مزایای بزرگی به عنوان یک ماده است که اگر به دنبال مجموعه جدیدی از ظروف آشپزی هستید، آن را به گزینه ای عالی با ارزش برای پول تبدیل می کند.
البته، هنگام خرید ظروف جدید، مهم است که بدانید چیزی که برای چندین سال هر روز برای تهیه غذای خود استفاده می کنید، سالم است و سمی نیست.
ما نگاهی به قابلمه جی فی نی، مزایا و معایب آن خواهیم داشت و اینکه آیا می توانید مطمئن باشید که استفاده از آن ایمن است یا خیر.
در ابتدا، ممکن است تعجب کنید که بدانید ظروف گرانیتی حاوی گرانیت نیستند.
این نام به جای توصیف ماده ای که از آن ساخته شده است، از این واقعیت ناشی می شود که ظاهر خالدار آن شبیه گرانیت است.
بنابراین ظروف گرانیتی در واقع از چه چیزی ساخته شده اند؟ قابلمه ها و تابه های گرانیتی در واقع نوعی ظروف لعابی هستند که از یک هسته داخلی فولادی ضد زنگ، فولاد کربنی یا آلومینیومی ساخته شده است که با شیشه پوشانده شده است.
شیشه یک سطح چینی براق و غیر متخلخل ایجاد می کند.
گرانیت یک ماده ظروف سبک وزن است که بدون نیاز به مواد شیمیایی مضر سطحی نچسب ایجاد می کند.
در نتیجه، این تابه ها را در آشپزخانه های سراسر جهان خواهید یافت.
اکنون نگاهی به تمام مزایا و معایب این ماده می اندازیم تا به شما کمک کنیم تصمیم بگیرید که آیا این ماده برای ماهیتابه بعدی شما مناسب است یا خیر.
غیر واکنشی سطح چینی ظروف گرانیتی بی اثر است.
برخلاف سایر مواد ظروف پخت و پز مانند چدن ، در طول پخت با غذاهای اسیدی واکنش نشان نمی دهد.
این بدان معنی است که طعم وعده های غذایی شما تحت تأثیر قرار نمی گیرد و لازم نیست نگران آسیب دیدن پوشش ماهیتابه خود باشید.
بدون دیدگاه