تطبیق پذیری قابلمه چدن مارک تکنو باورنکردنی است اینجاست که چدن واقعا می درخشد برای بسیاری از روش های آشپزی مناسب است.
از چدن لخت می توان برای موارد زیر استفاده کرد:
سرخ کردن – برای سرخ کردن فیله ماهی عالی است، اما مرغ سرخ شده نیز رنگ طلایی دوست داشتنی دارد.
پخت – ابتدا نان ذرت به ذهن می رسد.
با این حال، شیرینی ها، دسرها و نان ها فوق العاده ظاهر می شوند.
سرخ کردن – استیکهای شما در مرکز آبدار باقی میمانند و بیرون کاراملیشدهای دوستداشتنی دارند تا مزهها را افزایش دهند.
حتی ممکن است بخواهید برای آن علائم کباب پز که در یک رستوران برتر پیدا می کنید، یک تابه گریل در نظر بگیرید.
کباب کردن – برای تهیه مرغ کباب نیازی به ماهیتابه مخصوص کباب نخواهید داشت.
یک تابه یا اجاق هلندی نیز به همین خوبی عمل می کند.
پخت آهسته – فر فرانسوی/هلندی برای پخت آهسته عالی است.
چدن به آرامی گرم می شود و می توان آن را در دمای پایین چه روی اجاق گاز و چه در فر گذاشت.
سبزیجات سرخ شده – با یک تکه کره و سپس مستقیماً روی میز برای خانواده و دوستان سرو می شود تا به خودشان کمک کنند.
سفرهای خارج از منزل یا کمپینگ – بسیار سرگرم کننده است و همه چیز وقتی در خارج از منزل پخته شود طعم بهتری دارد.
می توانید از ظروف چدنی در موارد زیر استفاده کنید:
گاز
برقی
شیشه (لطفا مراقب باشید، ممکن است مانند هر ظرف دیگر خراشیده شود).
القاء
اجاق های چوب سوز
آشپزی روی باربیکیو، آتش کمپ و زغال داغ .
عمل خوب این است که چدن را قبل از افزایش دما به آرامی گرم کنید.
اجاق های مدرن می توانند خیلی سریع گرم شوند و این افزایش ناگهانی دما ممکن است ظروف چدنی شما را منحرف کند.
بدون دیدگاه