انکوباتور

انکوباتور آزمایشگاهی تجهیزاتی است که برای نگهداری میکروبیولوژیک و کشت سلولی استفاده می شود.

انکوباتور آزمایشگاهی دست دوم توانایی حفظ دما و رطوبت مطلوب و همچنین سطوح دی اکسید کربن و اکسیژن موجود در انکوباتور را دارد.

آنها معمولاً تجهیزاتی هستند که نیاز زیادی دارند، زیرا اجرای تعدادی از کارهای تجربی را تسهیل می‌کنند، این مطالعات می‌توانند روی زیست‌شناسی مولکولی، میکروبیولوژی و زیست‌شناسی سلولی و غیره تمرکز کنند.

این انکوباتورها معمولاً در آزمایشگاه های میکروبیولوژی یافت می شوند و می توانند به طور گسترده در زمینه پزشکی مورد استفاده قرار گیرند، آنها می توانند صفحات و لوله ها را بدون هیچ گونه ناراحتی ذخیره کنند.

انکوباتور آزمایشگاهی برای نگهداری و آماده سازی محیطی که میکروارگانیسم ها به اندازه کافی رشد می کنند، از طریق دما، فشار و البته گردش هوا استفاده می شود.

با در نظر گرفتن نوع میکروارگانیسم مورد نظر، شرایط دما، گردش هوا و فشار اعمال می شود تا هر چیزی که حاوی نمونه های شیمیایی است ذخیره شود و سپس تجزیه و تحلیل های مورد علاقه پزشکی انجام شود.

انکوباتور

انکوباتورهای آزمایشگاهی برای انجام تحقیقات گسترده و توسعه تجزیه و تحلیل های پزشکی مرتبط با زیست شناسی و سلول ها استفاده می شوند.

حتی زمانی که استفاده از انکوباتور آزمایشگاهی به مطالعه سلول‌ها و مولکول‌ها می‌رسد، تأثیری که این فرآیند بر جامعه و پزشکی می‌گذارد بسیار مهم است، از این رو ارتباط این قطعه شگفت‌انگیز از تجهیزات است.

بسته به کاربری که می خواهید از انکوباتور آزمایشگاهی استفاده کنید، می توانید انواع مختلفی از آنها را پیدا کنید، در زیر به شما نشان می دهم:

  • دستگاه جوجه کشی استاندارد: آنها با همرفت کمکی، شاید به وسیله گرانش یا فن، مشخص می شوند. محدوده دمایی آنها 80 درجه تا حداکثر 100 درجه سانتیگراد است.
  • انکوباتورهای یخچالی: نزدیک یا کمتر از دمای اتاق کار می کنند.
  • دستگاه جوجه کشی رطوبت: این دستگاه جوجه کشی قابلیت کنترل دما و رطوبت را دارد که این امر به جای گرمایش مستقیم توسط سیستم تبرید به دست می آید.
  • دستگاه های جوجه کشی تکان دهنده: قابلیت تکان دادن در دمای کنترل شده را دارند، این دستگاه ها را می توان در اندازه های مختلف و با محدوده دمایی محیط و یخچال خاص یافت.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *