مانند انسان، قارچهای خاصی که در معرض نور UV یا نور خورشید قرار میگیرند، میتوانند میزان ویتامین D خود را افزایش دهند.
قارچ دکمه ای سفید، پورتابلا و کرمینی بیشترین ویتامین D را پس از قرار گرفتن در معرض نور UV یا نور خورشید فراهم می کند. برای دریافت مقدار توصیه شده روزانه، سه قارچ (یا یک پورتابلا) را برش دهید، حداقل 15 دقیقه در معرض نور خورشید قرار دهید و لذت ببرید
قارچ دکمه ای در عراق به دلیل کیفیت بالایی که کشت می شود بسیار پر طرفدار است.
. خوردن کمی بیشتر از یک فنجان قارچ میتاکه بدون نیاز به قرار گرفتن در معرض نور خورشید به همین هدف دست می یابد.
روده سالم تری را تحریک کنید
میکروبیوم در روده شما خانه ارگانیسم ها و باکتری هایی است که نقش زیادی در سلامت و خلق و خوی شما دارند. یکی از راه های حفظ سلامت روده، تحریک رشد باکتری های سالم در آن فضا با استفاده از پری بیوتیک ها مانند قارچ است.
تحقیقات نشان می دهد که پلی ساکاریدهای قارچ، فراوان ترین کربوهیدرات آنها، رشد باکتری های سالم را تحریک می کند. در حالی که بسیاری از غذاها با اسید معده تجزیه می شوند، پلی ساکاریدهای موجود در قارچ بدون تغییر از معده عبور می کنند و می توانند به روده بزرگ برسند تا رشد باکتری ها را در آنجا تشویق کنند.
از سیستم ایمنی سالم حمایت کنید
قارچ ها حاوی درشت مغذی هایی هستند که از سیستم ایمنی سالم حمایت می کنند. با توجه به شورای قارچ، سیستم ایمنی بدن شما از قارچ هایی که مواد مغذی آن عبارتند از:
سلنیوم، که به بدن شما کمک می کند تا آنزیم های آنتی اکسیدانی بسازد تا از آسیب سلولی جلوگیری کند. قارچ کرمنی یا پورتابلا را برای بیشترین فایده انتخاب کنید.
ویتامین D که به رشد سلولی کمک می کند، عملکرد سیستم ایمنی را تقویت کرده و التهاب را کاهش می دهد. قارچ Maitake یک راه آسان برای افزودن ویتامین D به رژیم غذایی شما است.
ویتامین B6، که به بدن شما کمک می کند تا گلبول های قرمز، پروتئین و DNA را تشکیل دهد. قارچ شیتاکه بهترین انتخاب برای ویتامین B6 است.
بدون دیدگاه