قارچ

قارچ ها به دلیل محتوای بالای فیبر و پروتئین مفید در نظر گرفته می شوند. ناگفته نماند ویتامین هایی مانند B1، B2، B12، C، D و E و مواد معدنی مانند روی و سلنیوم.

اما محتوای غذایی می تواند تحت تأثیر آشپزی قرار گیرد، که محققان مرکز فناوری تحقیقات دل Champinon در اسپانیا را بر آن داشت تا بهترین روش پخت و پز را ارزیابی کنند.

آزمایش‌هایی بر روی قارچ در عمان ، قارچ‌ها، شیتاکه، اوسترسکیولینگ و کلاه امپراتور انجام شد. قارچ‌ها پخته، یخ خشک، تجزیه و تحلیل شدند و محتوای غذایی آن‌ها با قارچ‌های خام مقایسه شد.

کدام روش بهترین است؟ برای کباب کردن، جوشاندن، سرخ کردن یا انداختن در مایکروویو؟ نتایج نشان می‌دهد که بهترین کاری که می‌توانید با قارچ‌ها انجام دهید این است که آن‌ها را کبابی یا مایکروویو کنید تا محتوای غذایی آن حفظ شود.

قارچ

قارچ های سرخ شده یا آب پز دارای فعالیت آنتی اکسیدانی بالایی نیستند و به ویژه وقتی سرخ می شوند، مقدار زیادی پروتئین و کربوهیدرات از بین می روند که با چربی جایگزین می شوند.

انواع مختلفی از قارچ ها وجود دارد که برخی از آنها خوراکی هستند از جمله گونه های شناخته شده ای مانند دکمه ای، صدف، پورسینی و چنترل.

با این حال، بسیاری از آنها خوراکی نیستند و در صورت خوردن ممکن است باعث درد معده یا استفراغ شوند، و در برخی موارد ممکن است کشنده باشند، مانند قارچ کلاهک مرگ معمولی.

قارچ ها یکی از معدود منابع غیر حیوانی ویتامین D هستند. زمانی که آنها در معرض اشعه ماوراء بنفش چه از نور خورشید یا یک لامپ UV رشد می کنند، قارچ ها غلظت ویتامین D خود را افزایش می دهند.

در واقع، حتی می توانید این کار را انجام دهید. این کار را در خانه با گذاشتن قارچ ها روی پیشخوان در مقابل نور مستقیم خورشید به مدت 15-120 دقیقه. مطالعات نشان می دهد که این عمل ساده ممکن است منجر به سطوح ویتامین D2 تا 10 میکروگرم در هر 100 گرم وزن تازه شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *