کپسایسین موجود در فلفل تند است که مستقیماً بر چربی سوزی تأثیر می گذارد و یک چربی سوز طبیعی است. کپسایسین باعث افزایش متابولیسم چربی، بهبود هضم و جذب غذا می شود.
علاوه بر این، کپسایسین تولید گرلین، هورمون گرسنگی را سرکوب می کند و در نتیجه اشتها را کاهش می دهد.
دانشمندان ثابت کرده اند که کپسایسین بر تولید اندورفین، هورمون های شادی تأثیر می گذارد، خلق و خوی خوب و احساس لذت به فرد می دهد. و این در هنگام کاهش وزن مهم است.
کپسایسین خون را رقیق و تسریع می کند، خاصیت ارتجاعی پوست را افزایش می دهد و سلولیت را از بین می برد.
وجود آن در رژیم غذایی روزانه به کاهش سریع پوندهای اضافی کمک می کند. هنگام کاهش وزن، فلفل قرمز باید به عنوان مکمل اضافه شود، اما نه قبل از خواب.
مانند همه غذاهای تند، فلفل قرمز برای هر گونه تخلف در دستگاه گوارش منع مصرف دارد. فقط برای افرادی که معده سالمی دارند قابل استفاده است.
اثر منفی استفاده از آن افزایش تعریق است. این را می توان هم مثبت و هم منفی نامید. با عرق مواد سمی خارج می شود که خوب است. اما اگر یک جلسه کاری مهم یا تاریخی در پیش است، بهتر است کمی با فلفل صبر کنید.
همچنین فلفل قرمز با داروهایی که فشار خون را عادی می کنند ناسازگار است. برای هر گونه بیماری قلبی و عروقی، استفاده از فلفل فقط با اجازه پزشک معالج امکان پذیر است.
همچنین افزودن آن به غذا برای بیماری های سیستم عصبی، در درمان افسردگی و اختلالات روانی توصیه نمی شود. فلفل قرمز اثر محرکی دارد: این را به خاطر بسپارید.
قطعا برای هر مشکلی در بدن قبل از استفاده از فلفل قرمز برای کاهش وزن حتما با پزشک مشورت کنید که آیا می توانید از آن استفاده کنید یا خیر.
بدون دیدگاه