انار

میوه انار شیرین امروز یکی از مغذی ترین میوه ها در گردش است، اما بالاتر از همه، همانطور که شواهد علمی متعدد نشان می دهد، حاوی پلی فنول های مهم با خواص مفید بی شمار برای بدن است.

در بین این ترکیبات، پوکیالژین ها، پوسینیک اسید و الاژیتانین ها برجسته هستند که مسئول بیشتر اثرات مفید مرتبط با مصرف انار هستند، از جمله اثر ضد التهابی و ضد سرطانی، اثر ضد فشار خون، و همچنین ضد باکتری و ضد قارچ.

1. فعالیت ضد التهابی و ضد سرطانی.

به طور خاص، مطالعات آزمایشگاهی نشان می دهد که این ترکیبات انار شیرین امروز قادر به مبارزه با التهاب هستند و حتی تولید مثل سلول های سرطانی پروستات و سینه را کاهش می دهند.

در یک مطالعه در سال 2006 نشان داده شد که مصرف 237 میلی‌لیتر آب انار در روز به مهار افزایش سطح PSA در بیماران مبتلا به سرطان پروستات کمک می‌کند.

2. به مبارزه و پیشگیری از فشار خون بالا کمک می کند.

محتوای بالای نیترات یک سلاح عالی در برابر فشار خون بالا است و در یک مطالعه در سال 2013 نشان داده شد که مصرف روزانه 150 میلی لیتر آب انار می تواند به طور قابل توجهی به کاهش فشار خون در تنها 2 هفته کمک کند.

انار

هنگامی که نیترات وارد بدن می شود، به تولید اکسید نیتریک کمک می کند، یک ترکیب ضروری برای عملکرد اندوتلیال و گشادکننده عروق، که همچنین امکان اکسیژن رسانی بهتر بافت های عضلانی را فراهم می کند.

وجود این ترکیبات همچنین در مبارزه و پیشگیری از اختلال نعوظ و همچنین در بهبود عملکرد ورزشی و همه اینها از مطالعات مختلف در ادبیات مشهود است.

3. به عادی سازی سطوح لیپید کمک می کند.

برخی از آثار همچنین ارتباط بین مصرف انار و کاهش لیپوپروتئین های LDL و سطوح بهتر چربی را برجسته می کنند.

4. به مبارزه و عفونت های باکتریایی و قارچی کمک می کند.

علاوه بر این، پلی فنل های استخراج شده از این میوه، همانطور که مطالعات دیگر نشان می دهد، در برابر عفونت های باکتریایی و قارچی مهم هستند.

با این حال، باید توجه ویژه ای داشته باشیم زیرا مصرف این میوه می تواند موارد منع مصرفی داشته باشد که از جمله آنها می تواند اثر برخی داروها از جمله کلاس های مختلف داروهای ضد افسردگی را مهار کند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *