بادام

چرا گفته می شود بادام زمینی وارداتی بسیار سالم است؟ بیایید با هم ترکیب غذایی بادام را کشف کنیم و ببینیم چرا آنها در یک رژیم غذایی متعادل جایگاه ویژه ای دارند.

بادام زمینی وارداتی میوه درخت بادام است، درختی بومی مشرق زمین که در قرون وسطی به اروپا معرفی شد و هرگز مورد توجه کام ما قرار نگرفت. بادام مغز خوراکی این درخت است.

به صورت تازه یا خشک مصرف می شود. منطقه کالیفرنیا در ایالات متحده بزرگترین تولید کننده جهان است.

سایر تولیدکنندگان عبارتند از اسپانیا، ایتالیا و یونان که آب و هوای مدیترانه ای آنها شبیه آب و هوای بادام کالیفرنیایی است. با این حال، تولید اروپایی هنوز برای پوشش تقاضای محلی کافی نیست.

بادام یکی از غذاهای مورد مطالعه است. بیش از 180 مطالعه تا به امروز اثرات مفید آن را بر بیماری های قلبی، دیابت، مدیریت وزن و حتی پوست نشان داده اند. بیایید با هم ترکیب استثنایی آن را ببینیم.

بادام

مصرف بادام برای مغز نیز عالی است. بسیاری از مطالعات نشان داده اند که مصرف منظم بادام به حفظ عملکردهای شناختی سالم کمک می کند.

سرشار از مواد معدنی و عناصر کمیاب مانند روی، بادام به حفظ سلامت نورون های شما کمک می کند. ویتامین E که به مقدار زیاد در این میوه های خشک وجود دارد، از زوال شناختی به ویژه در افراد مسن جلوگیری می کند.

به همین دلیل است که پزشکان مصرف بادام را به کودکان توصیه می کنند زیرا برای رشد و سلامت مغز آنها بسیار عالی است. این خواص تا حد زیادی به دلیل وجود ریبوفلاوین و ال کارنیتین است که به طور موثر از بیماری آلزایمر جلوگیری می کند.

بادام از آنجایی که سرشار از پروتئین، ویتامین‌های گروه B و E، منیزیم، فسفر و فیبر است و شاخص گلیسمی پایینی دارد، از برخی بیماری‌های مزمن مانند دیابت پیشگیری می‌کند و می‌تواند برای بیماران دیابتی که می‌خواهند رژیم غذایی متعادلی داشته باشند مصرف کنند.

بر اساس تحقیقات انجام شده توسط محققان تورنتو در سال 2011، اسیدهای چرب موجود در بادام، کنترل قند خون را بهبود می بخشد. این میوه ها همچنین ممکن است حساسیت به انسولین را افزایش دهند. بنابراین در مورد دیابت نوع 2 واقعا توصیه می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *