خیار

A bowl of baby dill pickles on a rustic wood table top.


خیارشور و ترشی نه تنها به عنوان یک پیش غذای خوب برای غذاهای اصلی خدمت می کنند. در فصل زمستان، این مکمل یک رژیم غذایی سالم است.زیرا خیار کنسرو شده حاوی ویتامین های B، A و PP، ویتامین C است که در فصل سرد بسیار ضروری است.

خیارشور دبه ای نول یک غذای ضروری در سفره هر اوکراینی است. آنها هم در زمستان و هم در تابستان استفاده می شوند، اما افراد کمی فکر می کردند که می توانند به سلامت آسیب برسانند.

خیارشور دبه ای نول چه فوایدی دارد؟ مقدار مواد مغذی موجود در آنها به گزینه پخت بستگی دارد.

پروبیوتیک هستند. پروبیوتیک ها برای سلامت روده مهم هستند. و وضعیت کل ارگانیسم به وضعیت روده بستگی دارد. بنابراین، اضافه کردن خیار شور، به عنوان مثال، به هات داگ مفید خواهد بود.

در میان مواد معدنی موجود در خیار، 21 عنصر وجود دارد که اصلی ترین آنها ید، گوگرد، فسفر، سدیم، مس، منیزیم، آهن و غیره است. در اینجا ۴ دلیل وجود دارد که چرا باید امروز ترشی را در برنامه غذایی خود قرار دهید.

بهبود هضم

ترشی حاوی اسید لاکتیک است که در طی تخمیر تشکیل می شود. این به کند کردن تولید مثل باکتری ها در روده و حذف سریع آنها از بدن کمک می کند.

کاهش وزن

خیار خود یک محصول رژیمی است. اما به لطف اسید لاکتیک در بدن، سطح چربی ها و کلسترول به طور طبیعی کاهش می یابد. مصرف روزانه ترشی باعث بهبود متابولیسم و ​​عادی سازی متابولیسم می شود.

خیار
 

رفع یبوست

خیار را به دلیل اثر ملایم بر حرکات روده می توان ملین دانست. به علاوه، این سبزی فیبر زیادی دارد. آب نمک ترشی نیز خواص مشابهی دارد.

افت دما

با ویروس ها و عفونت ها، ترشی ها به کاهش دمای بدن کمک می کنند. در عین حال، آنها نه تنها باید در داخل مصرف شوند، بلکه باید در دایره های نازک برش داده شده روی پای بیمار اعمال شوند.

دسته ای از افراد وجود دارند که ترشی برای آنها منع مصرف دارد. اسید لاکتیک نیز می تواند مضر باشد. اینها افرادی هستند که از بیماری های معده، مشکلات کلیوی، هپاتیت، کوله سیستیت، بیماری های پانکراس، آترواسکلروز، بیماری قلبی رنج می برند.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *