سس

به طور سنتی، سالاد سزار از آنچوی در ترکیبات سس استفاده می کند.

برخی از آنچوی را حذف می کنند و به طعم سس سزار خارجی تکیه می کنند تا طعمی متمایز به آن ببخشند.

Worcestershire حاوی آنچوی و عصاره تمرهندی است، بنابراین حتی بدون آنچوی کامل، مقداری طعم آنچوی می آید.

سالاد سزار برای چندین دهه یکی از اصلی ترین سالادهای رستوران بوده است و احتمالاً بارها از تنوع آن لذت برده اید.

در ابتدا توسط یک مهاجر ایتالیایی به مکزیک و ایالات متحده در سال 1924 اختراع شد، چیزی شبیه به دستور العمل ضروری بود.

یکی از مواد افزوده شده به این سالاد “کنار میز” گنجاندن سس Worcestershire بود.

داستان از این قرار است که سزار (سزار) کاردینی سالاد را در تیجوانا مکزیک در هتل خود سزار اختراع کرد.

رستوران دار مجبور شد کمی فکر کند که عجله چهارم ژوئیه 1924 لوازم آشپزخانه او را از بین برد.

سس

کاردینی در حالی که مواد معمولی اش تمام شده بود، مجبور شد چیزهایی را که در دست داشت به هم بزند و به این ترتیب سالاد سزار ساخته شد.

بخشی از جذابیت سالاد سزار در آن زمان نحوه ارائه آن بود – که به طرز چشمگیری در کنار میز توسط خود آشپز مونتاژ شده بود.

در این سالاد اصلی هیچ ماهی آنچویی وجود نداشت – سس Worcestershire قبلاً مقداری از آنچوی را ارائه می داد.

این روزها تکه های ظریف آنچوی یکی از مواد اصلی سس است.

دستور پخت استاندارد مدرن سالاد سزار شامل کاهو کامل (یا کاهوی رومی) است که با سس تهیه شده از:

  • روغن زیتون
  • مقدار زیادی سیر له شده
  • خردل دیژون
  • آب لیمو (در اصل لیموترش، اما در طول سالها تغییر کرد)
  • سس ووسترشر
  • آنچوی
  • تخم مرغ (خام یا کوفته)
  • با پنیر پارمزان رنده شده و کروتون

همانطور که می بینید ستاره این سالاد سس است.

اگرچه تنوع زیادی وجود دارد که شامل استفاده از سبزیجات مختلف برای سالاد یا اضافه کردن گوشت مانند مرغ یا بیکن است، طعم منحصر به فرد سس سزار از ترکیب باورنکردنی تخم مرغ برای خامه بودن، و سس ورسترشایر و آنچوی برای طعم شور و umami ناشی می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *