سیر

سیر صبح ناشتا یکی از چاشنی های اصلی در غذاهای فرانسوی است. به دلایل خوب، طعم قدرتمند آن برای افزایش طعم غذاهای مورد علاقه ما برابری نمی کند.

سیر به رنگ سفید، قرمز یا بنفش در سرتاسر جهان رشد می‌کند تا علاقه‌مندان به غذا را خوشحال کند. از نظر تغذیه، سیر نباید کمرنگ شود، زیرا دارای مشخصات غیر معمولی است که آن را به یک متحد سلامت واقعی تبدیل کرده است.

سیر که در مقادیر کم مصرف شود، مواد مغذی کمی دارد. از سوی دیگر، مصرف سیر در مقادیر بیشتر در طول روز، منبع برخی از مواد مغذی است.

به عنوان مثال، یک پیاز سیر منبع خوبی از منگنز و ویتامین B6 و همچنین منبعی از فسفر است، آهن، مس، سلنیوم و ویتامین C.

سیر حاوی بسیاری از ترکیبات فعال است که فواید سلامتی مختلفی را به همراه دارد. برخی از این ترکیبات دارای نقش های متعددی هستند.

سیر

این مورد، در میان سایر موارد، برای ترکیبات گوگردی است که با پیشگیری از سرطان و بیماری های قلبی عروقی مرتبط است. لازم به ذکر است که تمام مواد شیمیایی گیاهی سیر در بدن فعال نیستند و برخی از آنها هنوز کشف نشده اند.

توجه داشته باشید که مواد فعال موجود در سیر تازه به طور هم افزایی برای ایجاد اثرات سلامتی متفاوت عمل می کنند. از جمله این مواد فعال می توان به موارد زیر اشاره کرد:

ترکیبات گوگردی این مواد به این دلیل نامیده می شوند که دارای یک یا چند اتم گوگرد در ساختار شیمیایی خود هستند. هنگامی که سیر بریده می شود، له می شود یا له می شود، ترکیبات گوگردی آزاد می شوند.

در این مرحله آلیین با یک آنزیم در تماس است و به آلیسین تبدیل می شود که مولکول مسئول بوی مشخص سیر است. متعاقباً آلیسین به ترکیبات گوگردی دیگری مانند دی آلیل سولفید، دی آلیل دی سولفید و آجوئن تبدیل می شود.

عمدتاً این ترکیبات هستند که می توانند از تکثیر سلول های سرطانی خاص جلوگیری کنند و در نتیجه از بدن در برابر عوامل سرطان زا بالقوه محافظت کنند.

لازم به ذکر است که در حین تهیه قرص سیر، آلیسین از بین می رود، بنابراین مصرف قرص سیر ترکیبات مفید برای سلامتی فعال را بلعیده نمی کند.

آلیسین به عنوان ترکیب فعال اصلی مرتبط با اثر محافظتی قلبی سیر، از جمله توانایی آن در کاهش پلاک های آترواسکلروتیک در حیوانات، پیشنهاد شده است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *