رنده‌های میله‌ای ضد زنگ با کیفیت که توسط بسیاری به عنوان جواهری در تاج توری پخت و پز در نظر گرفته می‌شود، چیزهای زیادی را برای مهمانی به ارمغان می‌آورد.

اینها اغلب به عنوان تجهیزات اصلی در گریل های درجه یک یافت می شوند و معمولاً گران ترین رنده های جایگزین هستند.

اگر به درستی از آنها مراقبت شود، این رنده ها مادام العمر دوام خواهند داشت.رنده های چدنی برای پخت و پز نیز به دلیل قدرت حرارت دهی خود شناخته شده اند و انتخاب بسیاری از کباب پزها هستند.

این توری کباب در صورت نگهداری مناسب، سال‌ها صدای هیس کردن را به ارمغان می‌آورند و برخی از آن‌ها با روکش چینی برای دور زدن فرآیند چاشنی و کاهش تعمیر و نگهداری عرضه می‌شوند.

این رنده های محبوب به سرعت گرم می شوند و در انواع مختلفی از گریل ها یافت می شوند.

بسیاری از کباب‌پزها ترجیح می‌دهند حفظ حرارت رنده‌های سنگین‌تر را فدای گرم کردن سریع‌تر و بازیابی حرارتی کنند که توسط این شبکه‌های سبک‌تر ارائه می‌شود.

فولاد با روکش چینی اغلب مقرون به صرفه ترین گزینه از رنده های مختلف است.

این رنده ها ترکیبی منحصر به فرد از دوام و عملکرد ضد زنگ با زمان گرم شدن سریع رنده سبک تر را ارائه می دهند.

اکثر مدل‌های مادون قرمز Char-Broil از رنده‌ای استفاده می‌کنند که بر روی سینی قطره چکان از زنگ زدگی شکاف زده شده و مهر و موم شده است، و همچنین گزینه‌های صفحه ضد زنگ برای اکثر گریل‌های Weber نیز وجود دارد.

رنده های پخت فولاد ضد زنگ هنوز هم مزایایی نسبت به رنده های چدنی دارند، از جمله محافظت بیشتر در برابر زنگ زدگی و خوردگی.

نه چدن و ​​نه فولاد ضد زنگ در برابر زنگ زدگی یا خوردگی مصون نیستند.

هنگامی که در معرض اکسیژن و رطوبت قرار می گیرد، اکسیداسیون رخ می دهد و در نتیجه ترکیب جدیدی به نام اکسید آهن تشکیل می شود که بیشتر به نام “زنگ” شناخته می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *