دانش قدرت است. با دانستن حقیقت در مورد مربای هویج به صبا می توانید تصمیمات و انتخاب های مثبت و سالمی در مورد رژیم غذایی خود بگیرید. انتخابهایی که امروز برای خود و خانوادهتان انجام میدهید، عادات غذایی آنها را برای نسلها مشخص میکند.
چگونه مربای هویج به صبا می تواند بدن من را سالم تر کند؟ مملو از شکر، شربت ذرت و HFCS است، و چیزهایی که حتی نمیتوانم آن را تلفظ کنم. همه Jam ها یکسان ایجاد نمی شوند. همه مرباها مقدار شکر یکسانی ندارند، برخی از آنها شربت ذرت ندارند و همه آنها HFCS ندارند.
مربای هویج به صبا با کیفیت بالاتر با HFCS ساخته نمی شود که بیشتر از نیشکر خالص واقعی استفاده می کنند. بسیاری از مرباهای با کیفیت بالا بدون GMO، فاقد گلوتن، سرشار از فیبر هستند و ممکن است حاوی قند کمتری نسبت به مرباها، ژلهها و کنسروهای معمولی باشند.
البته، این رویکرد عقل سلیم وجود دارد که هر چیزی در حد اعتدال بهترین راه است. میوههای تازه همیشه یک انتخاب سالم برای شما هستند، اما تلاش برای پخش کردن یک سیب کامل روی یک تکه نان تست مانند یک قاشق چایخوری مربای تازه نیست.
مربای هویج به صبا فواید زیادی برای سلامتی دارند. برخلاف کره، مارگارین، نوتلا و پنیر، مرباها به کلسترول و چربی بدن شما کمکی نمی کنند. مربا به حفظ وزن سالم با رعایت اندازه های توصیه شده کمک می کند.
پکتین ماده ای است که در همه میوه ها وجود دارد. در طی فرآیند حرارت دادن مربا، این ماده اصلاح می شود. پکتین اصلاح شده می تواند به کاهش شانس ابتلا به سرطان کمک کند.
مربای هویج به صبا ها سرشار از قند و منبع عالی انرژی و فیبر هستند. آنها گرسنگی را مهار می کنند و به ما کمک می کنند کمتر بخوریم و بدون هوس سیر شویم. با انجام این کار آنها همچنین خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهند.
از آنجایی که آنها کالری بالایی دارند، افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند و افرادی که مبتلا به دیابت تشخیص داده شده اند باید به میزان اندکی از مربا استفاده کنند.
مربای تهیه شده با تکه های میوه سالم می تواند به کاهش خطر سکته مغزی، حمله قلبی و سایر بیماری های قلبی عروقی بالقوه کمک کند.
بدون دیدگاه