میوه خشک تزیینی از نظر طعم و مزه و تغذیه عالی هستند. باقی مانده است که دوز مناسب را پیدا کنید تا قند و کالری زیادی مصرف نکنید. میوه های خشک یک اختراع غذایی فوق العاده هستند. پس از درمان کم آبی، آنها مواد مغذی میوه تازه را متمرکز می کنند.
به غیر از ویتامین C که در برابر گرما و ذخیره سازی مقاومت نمی کند ، تراکم بالایی از الیاف، مواد معدنی، عناصر کمیاب، ویتامین ها، ترکیبات فنلی آنتی اکسیدان وجود دارد.
تنها نکته منفی این است که میوه خشک تزیینی غذایی با غلظت بالایی از قند و در نتیجه کالری است. تمام خطر این است که این بمب های انرژی کوچک را با اشتیاق بیش از حد مصرف کنید.
برای مقایسه، ما برای میوه های تازه به طور متوسط 60 تا 65 کالری در هر 100 گرم میوه و برای شیرین ترین ها مانند انگور 80 تا 85 کالری در نظر می گیریم.
میوه خشک تزیینی سرشار از آنتی اکسیدان هستند. آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد که مسئول پیری سلولی هستند مبارزه می کنند. به عنوان مثال، انگور قرمز بر خلاف کشمش که حاوی 2490 است، در هر وعده حاوی 2016 آنتی اکسیدان است.
میوه خشک تزیینی حاوی فیبر هستند. میوه های خشک حاوی مقدار زیادی فیبر هستند. فیبر به تنظیم ترانزیت روده کمک می کند و به هضم خوب کمک می کند. علاوه بر این، آنها احساس سیری را برای دریافت کالری کمتر ایجاد می کنند.
میوه خشک تزیینی قلیایی می شوند. اکثر میوه های خشک اگر حداقل 4 ساعت آبدهی شوند، قلیایی می شوند، بهترین حالت این است که روز قبل آنها را در یک لیوان آب خیس کنید.
غذاهای قلیایی برای بدن برای بازگرداندن تعادل اسید و باز و در نتیجه جلوگیری از بیماری ها ضروری هستند. بدون این مصرف، بدن ما از ذخایر معدنی استخوان هایمان استفاده می کند که منجر به پوکی استخوان می شود.
آنها حریص هستند. طعم شیرین میوه های خشک و یا ترد آنها باعث می شود غذاهای میوه های خشک به ویژه مورد استقبال کام های لذیذ قرار گیرد.
از آنجایی که سرشار از قندها و یا لیپیدها هستند، اما باید در حد اعتدال مصرف شوند، اما جایگزین خوبی برای چیپس به عنوان یک خوراکی خواهند بود.
بدون دیدگاه